Lidt om misserne, og hvordan de kom til at bo hos os

Vores første kat, Kitty, fik vi 14 dage efter vi blev gift i 1986. Hun blev 18 år. Samtidig med og efter Kitty har vi været så heldige at have Olsen, Leo, Sidney og Ozzy. I øjeblikket har vi 5 dejlige katte:

ZiggyZiggy:
En af Stigs tidligere kolleger fandt Ziggy og hans bror Ozzy en lørdag formiddag i 2002 på gaden i Haslev. Da var de ca. 8 uger gamle. De måtte ikke selv have dyr, så vi endte - selvfølgelig - med at køre til Haslev og hente begge 2. Ozzy forsvandt desværre for 2½ år siden og har været efterlyst lige siden. Ziggy er langt den mest intelligente af misserne. Da han blev syg med blærebetændelse og krystaller i urinen, kom han selv og gjorde opmærksom på, at der altså var noget galt, så vi kunne sørge for, at han kom til dyrlægen og blev behandlet. Han er også kendt som Vorherre fordi hans første bud er: "du må ikke have andre guder end mig".

SunnySunny:
I 2004 ringede en af vores gode veninder, Lotte. Hendes norske skovkat, Bibi, havde fået 2 røde drengekillinger. Alex havde desværre lige mistet sin kat Sidney, hvilket naturligvis havde skabt stor sorg i familien, og derfor sagde vi, at vi meget gerne ville have en af killingerne. Inden parringen med en meget fin norsk missehan havde Lottes hun tilsyneladende været ude med nabolagets lækreste hankat, for killingerne kunne vist højst siges at være halvnorske. Sunny er en stor, dejlig og meget kælen kat, men er knap så glad for fremmede. Man kan jo heller aldrig vide, om de spiser smukke røde missedrenge med hvide pletter på næsen.

FreddyFreddy:
Er Sunnys bror, som vi altså også tog med hjem. Han skulle da ikke være dårligere stillet end sin bror, vel? Freddy er helt korthåret, hvor Sunny har en lille smule mere pels og en større hale. Freddy er meget afslappet, elsker at hygge, kæle og sove, og især elsker han mad. Hvad det angår, er der en del Garfield over ham. Hans livret er mad, og kan han komme til det spiser han glad, gerne og helt uden samvittighedsnag de andres mad også. Efter han blev lukket inde et eller andet sted i 8 dage for nogle år siden, og kom hjem 1 kg mindre og meget afkræftet, holder han sig meget tæt på huset, og bliver ikke gerne væk ret længe ad gangen.

BibiBibi:
Ja, så skete der jo det, at Lottes datter fik konstateret katteallergi, hvilket forværrede hendes astma. Lotte måtte af med sine 2 norske missepiger, og vi sagde ja til at tage dem, fordi vi havde alle mulige tanker om, at det jo er Sunny og Freddys mor og moster, og hvad nu hvis de nye ejere ikke var gode ved dem o.s.v. o.s.v. Så derfor endte de altså også hjemme hos os. De er fra 2001. Bibi er en rigtig ude-kat, men altså kun om sommeren. Der er hun til gengæld ikke til at drive ind for andet end at spise. Hun fortæller os meget højlydt om sin utilfredshed, hvis hun ikke kan komme ud, og hun giver os ikke fred, før hun får sin vilje. Ellers er hun en meget, meget kælen og charmerende kat.

YankeyYankey:
Er seneste skud på stammen og fra sensommeren 2007. En af Stigs kolleger var ved at køre fra arbejde, da en anden kollega stoppede ham, fordi hans bil sagde så mærkeligt. Det viste sig at være lille Yankey, som sad inde under bilens luftfilter og var på vej ud på sit livs farligste køretur. Hun var ca. 7 uger gammel og kom med hjem, så vi kunne fremlyse hende rundt i kvarteret omkring Stigs arbejde. Vi tog et billede af hende og printede nogle A4 sider, som vi hængte op rundt omkring. Ingen ville kendes ved hende, og så endte hun med at blive hos os, for mens vi ventede på at nogen skulle kontakte os, var vi jo i mellemtiden blevet meget glade for den lille mis. Hun er stadig bare en lille tøs, og derfor kaldes hun også Lille-smølf, Smølfen eller Osama bin Smølf, fordi hun også er en rigtig lille terrorist. Hun er kun kælen når hun er træt, og træt er hun ikke særlig tit. Tværtimod er hun formentlig faldet i tønden med energidrik da hun var helt lille.