Linda:

Født 1964, uddannet som ejendomsmægler, interesseret i slægtsforskning (higer og søger i gamle bøger på arkiverne når tiden tillader det), læser mange bøger (gerne spændings-/krimi-romaner af bl.a. Clive Cussler (Dirk Pitt er altså HELTEN), Robert Ludlum, Wilbur Smith, Laurie R. King, Sue Grafton, Patricia D. Cornwell og mange, mange flere, asatro, det gamle Ægypten, grillmad, roder – ligesom Stig – ofte med vores gamle hus.

Bøger:

Bøger har været det helt store hos mig lige siden jeg lærte at læse som 5-årig. Jeg var ikke til at rive væk fra Jan og Kim bøger, som var noget af det mest spændende.

Egentlig er der ikke særlig meget, der har ændret sig. Jeg læser stadig rigtig mange bøger, måske bare af et lidt (meget lidt) mere voksent tilsnit. Det er en virkelig dårlig dag, hvis jeg skal med toget på arbejde uden noget at læse i. Der ligger så godt som altid en ”køre tog bog” i tasken.

Derfor er jeg også medlem af 3 forskellige bogklubber, og har over 1000 titler stående i reolerne her hjemme.

Slægtsforskning: 

Vil jeg egentlig ikke sige så meget om – lige her altså. På siden ”Slægtsforskning” ligger der oplysninger om det, jeg har lavet/fået indtil nu, og der kan søges i personliste og stedliste.

Mest er der aner fra Ribe Amt – særligt Lindknud Sogn, men også fra Holbæk Amt, København og Fyn.

Jeg gør venligst opmærksom på, at noget af materialet ikke er kontrolleret, idet jeg har modtaget det fra min mands familie, og altså ikke er nået til den del af familien endnu.